Copywriting

Recruitment Marketeer

De aanleiding

Recruitment Marketeer vond dat het tijd was om een nieuwe website op te zetten. Er is veel aandacht besteed aan het design van de nieuwe website, maar ook goede teksten mochten zeker niet ontbreken. Door drukte van diverse projecten bij verschillende klanten was er onvoldoende ruimte om echt de tijd te nemen om goede teksten te schrijven. Vandaar dat er hulp is ingeroepen van een professionele tekstschrijver.

Het werk

John van Gerse Tekst had al uitgebreide ervaring op het gebied van recruitment communicatie. Vandaar dat hij snel kon schakelen en precies de kern van de boodschap wist te raken. Hierdoor kon Gerse Tekst op zeer korte termijn scherpe web teksten schrijven. Alle website teksten zijn volledig SEO geoptimaliseerd zodat er direct ook aan een goede vindbaarheid gewerkt kan worden.

Niet alleen heeft Gerse Tekst de verschillende web teksten geschreven, ook hebben wij enkele klantcases geschreven en verschillende blogs. Deze blogs richten zich op instructies met stappenplannen om diverse social media accounts aan te maken. Handig voor de vindbaarheid maar ook gemakkelijk voor Recruitment Marketeer om naar te verwijzen wanneer klanten vragen hoe ze iets moeten doen.

Daarnaast heeft Gerse Tekst ook ondersteuning geboden bij het schrijven van verschillende advertentieteksten voor Google Ads. De samenwerking tussen Gerse Tekst en Recruitment Marketeer heeft al zo’n vorm aangenomen dat er snel geschakeld kan worden en bijgesprongen wordt als de werkdruk even iets te hoog is.

Het resultaat

Recruitment Marketeer is erin geslaagd om binnen relatief korte tijd een fraaie website neer te zetten. Mét strakke teksten overigens. Ook al is er ruim de tijd genomen om de website zo goed mogelijk op te zetten, toch ontstaat er aan het einde van zo’n traject vaak druk en haast om de website op een bepaald moment te kunnen lanceren. Gerse Tekst stelde zich daarbij flexibel op, door de teksten ruim voor de deadline aan te leveren.

Recruitment Marketeer eigenaar Willem Kooiman: “We zijn vaak erg druk met klantprojecten waardoor wij onvoldoende tijd hebben voor onze eigen projecten. Wij wilden graag op korte termijn onze website lanceren en zochten naar iemand die pakkende teksten voor onze site kan schrijven. Bij onze klanten hebben we al veelvuldig met tekstschrijvers gewerkt maar samenwerken met John is pas echt een verademing. Hij levert uitstekende teksten en denkt proactief met ons mee. Bovendien hebben wij soms last minute projecten en John schuift waar mogelijk met zijn andere projecten om ons toch te kunnen ondersteunen. Zo hebben we vaak binnen een dag de teksten die we nodig hebben. De laatste tijd schrijft John van Gerse Tekst ook regelmatig advertentieteksten voor onze Google Ads campagnes. Concluderend is het bijzonder prettig om met Gerse Tekst samen te werken”.

Ook interesse in SEO-geoptimaliseerde web teksten?