OVER GERSE TEKST

Veel organisaties worstelen met het schrijven van goede teksten en het overbrengen van de boodschap. De klant wordt niet voldoende aangesproken of er wordt veel te vaak vanuit het product gecommuniceerd in plaats van de waarde voor de klant.

Om deze reden heeft John Rotgers – uit Rotterdam  – Gerse Tekst opgericht. Als gedreven online specialist heeft John zich jaar in, jaar uit bewezen op het gebied van e-business, marketing en copywriting.

De kracht van teksten schrijven

De kracht van het schrijven zit in de combinatie van marketing en communicatie. Het begrijpen van de klant(vraag) en het omzetten van de features van het aanbod in de benefits. Een marketeer kan die vertaalslag gemakkelijker maken dan een gemiddelde tekstschrijver.

Daarnaast is content belangrijker dan ooit. Hoe zorg je ervoor dat jouw content zich onderscheidt van de rest. Hoe word je gevonden in Google? Gebruik je wel de juiste zoekwoorden en pas je die wel juist toe?

Waarom Gers?

“Gers” is een oer-Rotterdams woord. Mensen die een link met Rotterdam hebben, kennen het woord wel, of ze er nu gestudeerd hebben, er werken of er ooit tijdelijk gewoond hebben. Gers betekent niets anders dan gaaf, mooi, tof of geweldig. Dat is ook wat ik wil bereiken voor mijn klanten: geweldige teksten. Teksten die de kern en de lezer raken.

Daarnaast is het van belang om iets te doen wat jou onderscheidt van de rest. Sommige klanten willen de hele doelgroep aanspreken, maar de vraag is of dat nu altijd de juiste oplossing is. Ben je dan geen dertien in een dozijn, vlees noch vis?

Zorg voor een duidelijke propositie bij een gericht deel van je doelgroep en je laat ziet waar je voor staat. Gers duidt erop dat je altijd op zoek moet gaan naar dat onderscheidende vermogen.

De kracht van het potlood

Het potlood staat centraal bij Gerse Tekst als specialist op het gebied van schrijven. Het is niet zonder toeval ook de bijnaam van de iconische Blaaktoren uit 1984. Een markant herkenningspunt in Rotterdam en daarom is Gerse Tekst het baken op het gebied van tekstschrijven.